7 Декември, 2018 05:16 2 221 2

Бивш национал: Жена ми тичаше вместо мен!

  • кислинг-
  • натоварване-
  • тренировки-
  • часовник-
  • съпруга

Щефан Кислинг не обичал интензивните тренировки

Бившият капитан на Байер (Леверкузен) Щефан Кислинг призна, че по време на активната си професионална кариера често не е изпълнявал индивидуалната програма, която му е била спускана за тренировки, като в някои случаи съпругата му го е спасявала.

“Никога не съм давал на 100 процента от себе си в тичанията от подготвителния период. Нито веднъж”, похвали се 34-годишният бивш немски национал в интервю за “Шпорт Билд”.

"На тебе ти дават един часовник, с който тичаш по време на индивидуалната работа в паузите. И този часовник записва абсолютно всичко. Но моята съпруга е много спортна натура. Тя тичаше няколко пъти вместо мен и то тя го правеше с ритъм като на треньор по лека атлетика. Почти каквито са моите специфики на тялото. Така че нито един път при преглеждането на записите на часовника лекарите и треньорите по физическа подготовка не хванаха някакъв дисбаланс или съмнения, че не съм аз”, разказа Кислинг.

Бившият нападател прекрати кариерата си през миналото лято и в момента е помощник на спортния директор на Леверкузен Руди Фьолер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ний го знайм туй нйещо

    3 7 Отговор
    От нетичане един футболист може да заприлича на Барбито + лигавене и излежаване до басейна - завършен Барби
  • 2 Цецо

    2 0 Отговор
    Това е доказателство, че футболът не е само тичане... трябва и акъл! Този беше чудесен футболист! :)