Last news in Fakti

4 Февруари, 2019 11:29 820 1

Манчестър Сити спечели дербито в Арсенал

  • манчестър сити-
  • арсенал-
  • агуеро-
  • хеттрик-
  • кошчелни

В герой за "гражданите" се превърна Серхио Агуеро, който отбеляза хеттрик

Манчестър Сити победи Арсенал с 3:1 в среща от 25-ия кръг на английската Висша лига. В герой за "гражданите" се превърна аржентинецът Серхио Агуеро, който вкара и трите гола за тима си. Нападателят се разписа в 1-ата, в 44-ата и в 61-ата минута, като при последното попадение топката влезе в мрежата след удар в ръката му. Попадение на Аймерик Лапорт за Сити в 9-ата минута пък бе отменено заради засада.

Лоран Кошчелни вкара за Арсенал при 0:1, но за повече той и съотборниците му нямаха сили. Дебют за лондончани направи дошлият от Барселона Денис Суарес.

Манчестър Сити се върна на втората позиция в класирането на две точки зад Ливърпул, но с мач повече. Арсенал е шести на три от зона Шампионска лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    0 0 Отговор
    Ивоооооо, Стойнееееееев, стига с тоя развален български бе! "Спечели дербито С Арсенал" или "...В Лондон" или най-добре "...С Арсенал в Лондон". Това "...в Арсенал" къде е ?