Last news in Fakti

4 Февруари, 2019 14:56 1 953 9

Стоичков написа прочувствено писмо на... Коутиньо

  • стоичков-
  • коутиньо-
  • писмо-
  • молба-
  • оставане-
  • барселона

"В теб има много футбол, ще пишеш история с Барса", пише Камата

Легендарната осмица на Барселона Христо Стоичков изрази подкрепата си към Филипе Коутиньо, който доскоро не изживяваше най-добрия си период на “Камп Ноу”. Бразилецът дори бе спряган за напускащ, но в последните мачове на “лос кулес” загатна за истинските си възможности. Бившият български нападател написа открито писмо до Коутиньо, което бе публикувано от Mundo Deportivo.

“Пиша ти тези редове, за да изкажа искрената си подкрепа в този нетипичен момент, който изживяваш, макар на много хора вече да им е харесало как се справи с трудностите, реализирайки два гола срещу Севиля. Между другото, първият бе страхотен - да биеш важна дузпа вместо Меси в такъв важен мач. Това го правят само най-големите”, пише Камата.

“Барса не е клуб, в който е лесно. В първите си месеци аз също го усетих. Знам какво е нещата да не се развиват така, както ти искаш, но съм убеден, че с отдаденост и здрава работа ще се справиш, защото разполагаш с всичко необходимо. Ти си един от най-добрите чужденци, идвали някога в Барселона”, продължава с окуражителните слова Христо.

“В теб има много футбол и трябва да мислиш единствено как да му се насладиш. Забавлявай се така, както го правиш с националния отбор на Бразилия. Аз му се наслаждавах така, както с националния тим на България и в крайна сметка същото се случи и в Барса”, прави паралел със своите дни на “Камп Ноу” Ицо.

“В никакъв случай не трябва да губиш кураж, защото от това, което съм видял, феновете те подкрепят и наистина искат да успееш. Не забравяй, че това са най-верните привърженици в света и винаги ще те подкрепят, точно както бе и при мен”, добавя Стоичков, който има общо 255 мача и 116 гола със синьо-червения екип.

“Освен това сега не е моментът, в който да се пречупваш, а напротив - в който да тръгнеш нагоре. Длъжни сме да забравим равенството с Валенсия. Първенството е оспорвано, идва Шампионската лига, а в следващия месец имаме три мача с вечния враг - Реал Мадрид, към който никога не трябва да показваме милост. Това е най-големият мач в света. А ти вече знаеш какво е да вкараш в Ел Класико, уникално чувство. Необходим си ни, за да задържим титлата в Примера и да стигнем до финал в Купата, още повече след като футболния Бог - Лионел Меси, получи контузия срещу Валенсия”, не спира дотук легендата.

“И накрая, моля те за малка услуга. Дори не си помисляй да сменяш отбора, защото прочетох подобни неща тези дни. Няма друг клуб като нашия. Това е повече от клуб. И освен това няма да намериш друг отбор, в който да бъдеш заедно с приятелите си - Меси и Суарес, в който ще се забавляваш така, правейки това, което ти носи най-много радост - да играеш футбол”, добавя Стоичков като финални пожелания.

“Пожелавам ти всичко най-добро, от все сърце, вярвам, че ще пишеш история с Барса. Цялата подкрепа на света и една прегръдка”, завършва Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганю Ганев

    20 7 Отговор
    Може ли да пише тоя?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 букова глава

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ганю Ганев":

    Ха удари десетката,хахахахахахха!
  • 3 букова глава

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ганю Ганев":

    Ха удари десетката,хахахахахахха!
  • 4 Simeon

    8 10 Отговор
    Много си прост Христо.Най големия,най титулувания,най известният клуб в света се казва Реал Мадрид.

    Коментиран от #6

  • 5 а де де

    6 2 Отговор
    Това му е ``подпис-а?!......
  • 6 Хахахаха

    10 8 Отговор

    До коментар #4 от "Simeon":

    Какъв Реал бе мой ?!?
    Говорим за Футбол не за балет.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 vasik atanasova

    2 1 Отговор
    ИЗБЯГА ТОЙ ОТ ТУКА
    ЗАРАДИ ПЕРУКАТА
    И ЖИВЕЕ В САЩ
    АМА САМОЧУВСТВИЕ НЕ МУ ЛИПСВА
    МИСЛИ СЕ ЧЕ Е ЦЕНТЪРА НА СВЕТЪТ
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.