Last news in Fakti

5 Февруари, 2019 11:26 1 806 3

Жозе Моуриньо стана за смях на хокеен мач (ВИДЕО)

  • моуриньо-
  • килим-
  • лед-
  • хокей-
  • гост-
  • падане-
  • смях

Специалния бе гост на мач в Сибир, но се изложи

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо получи осемцифрена компенсация за уволнението си миналата есен, за да не се захваща бързо с нов отбор във футбола. Но звезда и световна атракция като Специалния не остава да скучае, особено когато има любезни екзотични оферти със съответното парично покритие.

Така португалецът се озова в сибирския град Омск. Той бе специален гост, който да пусне символично шайбата на леда за началото на мача на местния Авангард срещу СКА (Санкт Петербург) от силната международна Континентална хокейна лига (КХЛ).

За да не се налага на Жозе да се пуска на леда с кънки, домакините бяха постлали червен килим до центъра на терена, където Специалния пусна шайбата пред двама хокеисти и много фотографи, заели място на игрището да щракнат знаменития гост.

Снимките бяха направени, Моуриньо първоначално тръгна към трибуните, но когато видя как един от хокеистите, явно негов фен, посяга да му стисне ръката, той понечи да се върне. Без да прецени, че ледената пързалка е по-коварна и от футболния терен, и при неговата рязка смяна на посоката, макар и върху положен върху леда килим, Моуриньо се просна на земята за радост на всички присъстващи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лошо ми е

    1 2 Отговор
    Защо ме уволниха !
  • 2 Бесен Язовец

    4 1 Отговор
    Доста тъпо от страна на организаторите, след като са го поканили, трябваше някака си да го закрепят този килим към леда, че и на това отгоре публикували видео, вижте го как падна, такова гостоприемство само тъпите руснаци могат да покажат.

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    А може би е трябвало и да премахнат земното притегляне около този идиот .А ти се почерпи с още 2-3 ракии ...