6 Февруари, 2019 05:16 2 032 0

Игуаин: В Англия е по-трудно, отколкото в Италия

  • игуаин-
  • челси-
  • милан-
  • футбол-
  • стил-
  • трудност-
  • сари

"Разликата е много голяма, но ми харесва", заяви аржентинецът

Новото попълнение на Челси Гонсало Игуаин заяви, че вече е усетил разликите между английския и италианския футбол. Аржентинецът вече откри головата си сметка за лондонския тим и даде надежди на феновете, че под ръководството на Маурицио Сари ще бележи с лекотата, с която го правеше и в Наполи.

"Разликата е голяма - тук защитниците са много по-агресивни, особено когато владееш топката. Аз обаче харесвам английския футбол. Тепърва ще свиквам със съотборниците си и нещата ще започнат да се получават по-добре", каза Игуаин.

"Като дете гледах много мачове от всички големи първенства. В последните години Висшата лига се излъчва навсякъде и знаех достатъчно за нея преди да дойда. Великолепно е, че тук се играе на висока скорост, наистина е интересно. Стадионите винаги са пълни и атмосферата е невероятна. В същото време можеш спокойно да се разхождаш по улиците и да не се притесняваш, че ще те спират на всяка крачка. Да се чувстваш като обикновен човек в толкова голям град е чудесно чувство", сподели аржентинецът.

"Сари е треньор, който винаги използва по най-добрия начин качествата ми. Той знае как да работи с мен, особено в психологически план. Сезон 2015/16 беше невероятен, подобрих рекорд по голове и се гордея с това. Сега се радвам, че отново работя със Сари. Намирам се в голям клуб, с богата история и отлични футболисти. Искам скоро да се върна на най-доброто си ниво", добави Игуаин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА