Last news in Fakti

5 Февруари, 2019 15:30 2 279 0

Клоп пак намери интересно оправдание

  • клоп-
  • ливърпул-
  • уест хям-
  • оправдание

"Отработвали сме защита при статични положения, но с други футболисти", заяви германецът

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп за пореден път намери любопитен начин да оправдае неуспешен мач на тима си. Той коментира равенството 1:1 с Уест Хям в мач от 25 кръг на Висшата лига, при което „червените“ вкараха гол от засада.

„Труден мач. Видяхте колко са важни статичните положения. Знаехме как съперника изпълнява подобни ситуации. Отработвали сме ги, но тогава в отбора бяха други трима футболисти“, оправда се Клоп.

„Допускаме грешки в различни моменти. Съперникът се бранеше умело, но ние бяхме длъжни да се справим с това и да бъдем съзидателни. Вероятно голът ни е от засада. Възможно е съдията да е знаел за това след почивката и това повлия на работата му през второто полувреме. Взимаме една точка. Заслужено равенство. Продължаваме напред“, допълни германският мениджър на Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА