Last news in Fakti

6 Февруари, 2019 09:43 1 033 7

Левски отново не успя да победи

  • левски-
  • контрола-
  • дерменджиев-
  • судува-
  • мариани

"Сините" завършиха 1:1 със Судува в контрола и все още нямат успех при Георги Дерменджиев

Левски не успя да постигне победа и в петата си контрола на подготвителния лагера в Кипър. "Сините" завършиха 1:1 срещу шампиона на Литва Судува. Съперникът поведе в 77-ата минута, а 120 секунди след това Давиде Мариани вкара красиво изравнително попадение. Халфът успя да преодолее вратаря на Судува с удар от над 30 метра. Мариани стреля параболично, топката прехвърли стража, удари се в напречната греда и влезе в мрежата.

Днес "сините" трябваше да се справят без голмайстора си Станислав Костов, който е контузен. Мачът със Судува пропуснаха още Жерсон Кабрал и Антони Белмонт.

Георги Дерменджиев направи само една рокада в състава от двубоя с Урал (1:2), като Илия Димитров започна на дясното крило, вместо Богдан Вашчук. Николай Михайлов бе на вратата, а Цветкович, Яблонски, Рейш и Горанов отново играха в защита. Тиам и Юруков бяха опорните халфове. Димитров, Мариани и Паулиньо започнаха зад Серджиу Буш.

Левски все още е без победа при новия треньор Георги Дерменджиев. Неофициалният му дебют беше срещу китайския Хенан (0:1), след което последваха загуби още с 1:2 от Висла (Плоцк) и 1:2 от Урал, за да се стигне до днешното 1:1 със Судува.

В последната си контрола на кипърска земя "сините" ще срещнат сръбския Чукарички - на 8 февруари от 17:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ЦСКА

    2 4 Отговор
    Съдята им е виновен, че не свири 5-6 дузпи за силния Луефски.

    Коментиран от #6

  • 3 Станислав Костив

    2 4 Отговор
    Защо паднахте от Судува? Ъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъъъ ни знам на такива трудни въпроси ни могъ да отгуварям.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гунди

    1 1 Отговор
    денят си личи от сутринта
  • 6 Лупи

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЦСКА":

    Ти отиди да провериш на коя банкова сметка са преведени парите от космонавта, защото май се води на ПФК Литекс-Ловеч все още тая банкова сметка. Също така ми отговори как така магически цялото ръководство на Литекс-Ловеч си ляга една вечер в Ловеч и осъмва в София барабар с чистачките и тия дето мъкнат носилката и уж вече не били Литекс? Отговори си първо на тия въпроси, после погледни какво ви е ръководството и как ви уреждат някой мачове и дано да разбереш, че вие в групи на евротурнири няма да играете, а трофей ще имате само когато плащате, защото нискоръстовия ви собственик няма честен трофей през цялото си съществуване. Разбира се за теб това не е проблем и ще му го налапаш целия до дъно само ако каже, че ще ви купи купа, но все пак е редно да се отбележат тия факти.
  • 7 Националист

    0 0 Отговор
    : Какъв е тоя негър в Левски? Ако дякона би видял тоя примат в отбор носещ неговото има как мислите щеше ли да се зарадва? Негрите в Африка да си ходят! Имат си земя десетки пъти по-голяма от България. Тези, които вкарват негри в България са предатели на род и родина! Бойкот на всички отбори с негри.