Last news in Fakti

6 Февруари, 2019 15:29 1 754 0

В Барселона: Нямаме интерес към Неймар

  • бартомеу-
  • интерес-
  • неймар-
  • трансфер-
  • псж-
  • барселона

"Подготвяме състава за следващия сезон и Неймар не влиза в плановете ни", заяви Джосеп Мария Бартомеу

Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу опроверга информациите, че клубът работи по това да върне Неймар на "Камп Ноу". Босът на каталунците твърди, че не е разговарял за тази възможност нито с играча, нито с неговия баща, а освен това Бартомеу изрази съмнение, че Пари Сен Жермен ще иска да се раздели с бразилеца.

"Никога не съм говорил с някой от френския клуб, нито играчът или неговия баща са ми се обаждали за това, че искат той да се върне в Барса. Не са се обаждали. Планираме следващия сезон и името на Неймар не е на дневен ред. Говорим за играч на ПСЖ, а аз не мисля, че те ще искат да разделят с футболист като него", заяви Бертомеу пред El Partidazo de COPE


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА