9 Февруари, 2019 16:29 1 407 0

Манчестър Юнайтед победи без проблеми Фулъм

  • манчестър юнайтед-
  • погба-
  • фулъм-
  • марсиал

"Червените дяволи" спечелиха с 3:0

Манчестър Юнайтед победи без проблеми Фулъм - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед се изкачи в Топ 4 на Висшата лига, след като в мач от 26 кръг се наложи с 3:0 като гост на Фулъм. Така „червените дяволи“ постигнаха десета победа в 11-ия си мач под ръководството на Оле Гунар Солскяер.

Антони Марсиал направи силен мач. Той асистира за попадението на Пол Погба в 14-ата минута, а в 23-ата сам се разписа във вратата на домакините.

Погба оформи крайния резултата в 65-ата минута, когато беше точен от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Хуан Мата. Така французинът за първи път през кариерата си достига до 10 попадения в рамките на един сезон.

С този успех Манчестър Юнайтед събра актив от 51 точки и временно измести Челси от четвъртото място. „Сините“ утре гостуват на Манчестър Сити. Фулъм е на предпоследното 19-то място със 17 точки, на седем от зоната на спасението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА