Last news in Fakti

10 Февруари, 2019 17:03 14 686 0

Дерменджиев: Може и да напусна Левски

  • дерменджиев-
  • левски-
  • собственици-
  • колев-
  • напускане-
  • назначение

"Ситуацията в клуба е наистина много сложна", заяви специалистът

Дерменджиев: Може и да напусна Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев говори на аерогара "София" при завръщането на отбора от подготвителния лагер в Кипър. Специалистът каза, че е дал дума на новия силен човек на "Герена" Павел Колев. Дерменджиев обаче все още не е подписал договора си с Левски. Той намекна, че може и да не остане, ако Колев си тръгне.

„Разбира се, че неяснотата се отразява най-вече психологически, така че аз мисля, всичко да приключи тук за 3-4 дни. Наистина е сложно. Разговарям с играчите. Те са разбрани момчета, имахме индивидуални разговори. Те разбраха за какво става дума. Доволен съм от последния мач. Разбират, че шампионатът „чука на вратата“ и трябва да са готови“, започна Дерменджиев.

"Разговарял съм с Павел Колев. Дошъл съм в Левски, за да работя. И евентуално, ако може - да върнем Левски като име и отбор. Моята работа е спортно-техническа и правя всичко играчите да са добре и да тренират добре, и в мачовете да играят каквото искам", обясни треньорът.

Левски се подсили с Мартин Райнов и Валери Божинов до момента през зимната пауза. „Това са опитни играчи и веднага се вижда, че има разлика в концентрацията, мотивацията на отбора и Левски изглежда малко по-различно“.

„Аз съм дал дума на хората, ако са тези, с които съм говорил, ще имам договор. Ако не са те, става различно и пак ще говорим“, каза бившият треньор на Лудогорец, намеквайки, че може и да не остане на "Герена".

„И в самото начало казах, че не съм притеснен. Тук съм с ясното съзнание да работя. Ако ме харесват и имам успехи, ще е добре, ако се получи друго… Трябва да бъда силен. Това казах на последния разбор на играчите ми, че са мъже, истински мъже. Аз също съм имал трудни мигове и като футболист, и като треньор, и съм сигурен, че те ще издържат“, добави Дерменджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА