Last news in Fakti

14 Февруари, 2019 05:14 2 307 3

Псувни и бира по Анхел ди Мария (ВИДЕО)

  • ди мария-
  • бира-
  • псувни-
  • фенове-
  • манчестър юнайтед-
  • псж-
  • завръщане-
  • шампионска лига

УЕФА ще започне разследване срещу Манчестър Юнайтед

Псувни и бира по Анхел ди Мария (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Манчестър Юнайтед се отнесоха изключително лошо към бившия футболист на тима Анхел ди Мария. 30-годишният аржентинец носи екипа на „червените дяволи“ през сезон 2014/15, а по време на снощния мач от Шампионската лига между английския тим и ПСЖ (0:2) беше освиркван, обиждан и замерян с различни предмети. Феновете на Юнайтед посрещнаха с одобрителни възгласи и действията на Ашли Йънг през първото полувреме, когато капитанът на домакините изблъска Ди Мария извън терена и го прати по болезнен начин в оградата на терена.

Отмъщението на крилото на парижани беше сладко и невъздържано. Анхел ди Мария асистира и при двете попадения за успеха на тима си. При радостта след първия гол в мача, реализиран от Преснел Кимпембе, той ликуваше пред трибуните с привържениците на „червените дяволи“ и ги псуваше с популярното английско „F*ck Off“.

Един от предметите, с които беше замерян, се оказа бутилка бира от основния спонсор на Шампионската лига. Анхел ди Мария демонстративно я вдигна и симулира отпиване от шишето.

Очакванията са УЕФА да започне разследване срещу Манчестър Юнайтед заради хвърлените от феновете предмети срещу Ди Мария. Наличието на стъклена бутилка с бира може да донесе сериозно наказание на английския тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 експерта

    6 0 Отговор
    ТОЛКОЗ СЛАБ МАНЮ НЕ БЯХ ГЛЕДАЛ ОТДАВНА,ТО НЕ ЧИ ПСЖТО НЕЩО КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ИГРАХА,АМА ГИ НАДХИТРИХА,САМУ С ТИЧАНЕ НЕ СТАВА
  • 2 Лошо

    1 0 Отговор
    Определено начина, по който е повдигнат терена на стадиона, пейките и металната ограда поставят в голяма опасност играчи, които се хвърлят около крайните линии. За малко не се стигна до сериозна контузия.

    Коментиран от #3

  • 3 експерта

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лошо":

    терена е повдигнат за да се отича водата,там вали постояно. дъждовете идват от океана.иначе ще стане картофена нива.можеха да сложат някви дунапрени на желязната ограда,то е ясно ,че тичат засилени към нея.