13 Февруари, 2019 14:56 1 150 5

Бивш играч на Славия: Нивото в България не е високо

  • мансе-
  • славия-
  • ниво-
  • футбол-
  • българия-
  • фенове

"Като излизах на улицата никой не ме познава, заяви Матийо Мансе

Бившият нападател на Славия Матийо Мансе даде любопитно интервю за пъстрата си кариера. Футболистът, който е сменил над 15 отбора до този момент, си спомни за краткия престой в тима на столичани през 2015 година.

Преди да дойде в „Овча купел”, нападателят бе играл за тимове като Рединг, Шанхай Шенхуа, Сион, Карлайл, Ковънтри, Уолсол, Челтнъм и други.

За Славия Мансе изигра девет мача и вкара един гол, преди да напусне в посока Франция.

„Нивото на футбола в България не е много високо. Има четири добри клуба – Лудогорец, ЦСКА, Левски и Ботев. Те са големите отбори в страната с история и силни мачове. Играчите там, поне в периода, когато бях там, не са познати на феновете. Играх в София - столицата, която е доста голям град. Феновете не ни разпознаваха по улиците, а само когато излизахме от стадиона след мачове. За атмосферата мога да кажа, че феновете бяха доста горещи. Нямаше много хора по трибуните, но те наистина подкрепяха тима. В сравнение с Англия атмосферата беше различна, но все пак добра”, си спомни французинът в интервю за местно издание.

В момента 29-годишният нападател играе за аматьорски тим в родината си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Торбалан

    5 0 Отговор
    Ха,- ха! Доро утро!
  • 2 Биде

    5 1 Отговор
    Тоя черньо откри Америка!Отгоре на всичко пък иска да го познават като световно неизвестен!!!
  • 3 Българин

    3 1 Отговор
    Моля без негри в БГ спорта и България. Тая раса носи повече проблеми отколкото ползи в Европа и по света.
  • 4 Orthodox

    3 1 Отговор
    "...си спомни французинът в интервю за местно издание." Стига, бе - имах друга представа за французите...
  • 5 Патриот

    3 0 Отговор
    40% от Африканските негри са носители на СПИН! Това западните медии не споменават за да не им накърнят чувствата. Да, излагат на опасност децата си, ... не те нямат деца, те са обратните и не ги интересуват децата на никого. За това обратни във властта не трябва да се пускат, тяхното мислене е "след нас и потоп да става".