14 Февруари, 2019 16:57 1 798 2

Джеки: Писна ми Левски и ЦСКА само да се оправдават

  • джеки-
  • левски-
  • цска-
  • оправдания-
  • публика-
  • ръковоство-
  • лудогорец

Легендарният капитан на "червените" избухна по адрес на софийските грандове

Легендарният капитан на „армейците” Георги Димитров - Джеки избухна по адрес на Левски и ЦСКА в интервю за “Тема Спорт”. Бившият защитник коментира събитията на “Българска армия” и на “Герена”, като е особено критичен към липсата на резултати от страна и на двата отбора.

“Отсега хората знаят кой ще е първи. А кой ще е втори или трети няма никакво значение. ЦСКА и Левски го обърнаха на спартакиада - състезават се на олимпийския принцип. И години наред само оправдания. На мен ми е писнало. И винаги има едни десетина клакьори, които ги наричам хор “Бодра смяна”. За тях всичко е цветя и рози и няма никакви проблеми. Те всеки президент възхваляват, дори и Лупи. Фактите са, че в ЦСКА се наляха много пари, а успехите ги няма. Лошото е, че около собствениците се въртят хора, на които материята не им е ясна.

Нека не търсят вина в публиката, че я няма на стадиона. Когато дълги години си в подножието и не печелиш мачове и купи, нормално никой няма да идва да те гледа.

На Балканите е така - хората идват на стадиона само когато големите отбори бият наред и печелят отличия”, казва Джеки.

Според него и Лудогорец е свалил нивото, но заради натрупаната инерция и потенциал, както и липсата на конкуренция на този етап, няма да имат проблеми да станат шампиони.

Димитров хвали също така Витоша (Бистрица) и Ботев (Враца), които без чужденци в състава играели съвсем прилично и заслужавали похвали. За финал той си пожелава силни “сини” и “червени”, за да донесат радост на многобройните си фенове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    6 1 Отговор
    Всичките ни клубни и националният отбор като загубят от чужд отбор използват едно и също оправдание: "АМИ!!! Постарахме се, владеехме повече топката, абе изцяло играхме по-добре, ама накрая изгубихме, а пък не заслужавахме да изгубим. Еми следващият път повече!".
  • 2 Ггт

    0 0 Отговор
    Джеки не е пил вода от години. Сутрин за ставане си налива ракия