21 Февруари, 2019 13:28 3 980 5

Говорителка: Очаквайте добри новини за Шумахер

  • шумахер-
  • говорителка-
  • състояние-
  • новини-
  • формула 1
Говорителка: Очаквайте добри новини за Шумахер - 1
Снимка: БГНЕС

Сабине Кем, бившият мениджър на Шумахер и сегашна говорителка на семейството, обяви, че скоро можем да очакваме добри новини за състоянието на пилота.

Новините относно състоянието на шампиона във Формула 1 в последните месеци наистина са обнадеждаващи. Най-често задаваният въпрос от неговите фенове обаче все пак остава дали Шумахер все още е в кома.

Британското издание Express дава отговор, като се позовава на източници на "SportsMail", които твърдят, че Шумахер "вече не е прикован на легло" и "тръби не опасват тялото му, за да поддържат живота му".

Тази оптимистична информация се подкрепя и от факта, че семейство Шумахер прекара коледните празници във вилата си в Майорка, където Михаел събираше слънчеви лъчи и витамин D, като част от рехабилитацията си. "SportsMail" твърди, че за лечението на легендата отиват близо 50 хил. лири на седмица.

По думите на Жан Тод, Шумахер се подобрява и заедно дори са успели да изгледат няколко състезания от Формула 1. Съветникът на папа Франциск, Георг Генсвайн, също посети състезателя и сподели с медиите, че Шумахер е наддал килограми и обича да усеща присъствието на хора около себе си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    5 19 Отговор
    Значи си е зеленчук, макар че живее без системи за поддържане. За него ще е голям успех ако може да се храни и придвижва в количка, а проговарянето ще е чудо.
  • 2 а ти

    21 11 Отговор
    си най-обикновен миризлив некадърен пръдльо!
    Дано Шумахер оздравее, защото заслужава! пък и за да се пукат такива като теб!

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    13 4 Отговор

    До коментар #2 от "а ти":

    И какво лошо казах? Че вегетира и ще е добре ако успее да проговори. Това ли ме прави лош? Не, напротив, надявам се да може да проговори и да прегърне сина си когато победи за пръв път във Формула 1, но просто шансовете му да се оправи се изпариха след първите месеци в кома. Има други случаи на събуждане и рехабилитиране след дълъг престой, но не и след увреждане на мозъка. Затова за него ще е голям успех ако проговори и сам се придвижва с инвалидна количка и ще се радвам за него. Много е жалко, че цял живот се е борил и е един от най-добрите в историята, трупал е милиони и е инвестирал разумно, ала накрая един камък го оставя в положение на зеленчук и всичките пари, които е натрупал не могат да помогнат да се оправи.
  • 4 vasik atanasova

    1 1 Отговор
    ТОЙ СИ Е ДОБРЕ
    НО ГО ПАЗЯТ В ТАЙНА

    Коментиран от #5

  • 5 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "vasik atanasova":

    Това е най неправдоподобното изказване ! Без никаква логика !