Last news in Fakti

21 Февруари, 2019 12:24 1 175 2

Треньорът на Локо Пловдив заплашен от уволнение

  • крушарски-
  • среща-
  • акрапович-
  • форма-
  • локомотив пловдив

Бруно Акрапович бил привикан от собственика Христо Крушарски

Треньорът на Локо Пловдив заплашен от уволнение - 1
Снимка: БГНЕС

Спешна среща на върха в Локомотив (Пловдив) е имало снощи, на която се е обсъждало бъдещето на наставника Бруно Акрапович. Тя е била свикана лично от собственика на "железничарите" Христо Крушарски, пише "Тема Спорт".

На нея са присъствали още съветниците му Чавдар Цветков и Александър Станков. Последният се присъедини към "черно-белите" в последните дни. Тя е продължила около час и засега изглежда, че Акрапович получава последен шанс.

Иначе Крушарски излезе мрачен след тази среща и отказа всякакви коментари по темата. По всичко изглежда, че следващият мач с Етър ще е от съдбоносно значение за старши треньора на Локомотив и ако не бъде спечелен, нищо чудно да си тръгне.

Пловдивчани започнаха добре пролетния полусезон, като измъкнаха точка от Левски на "Герена", но после се провалиха в домакинството си на Септември, загубено с 0:2. Срещата беше проведена пред шепа зрители на стадион "Локомотив".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    2 0 Отговор
    тези наши бг отбори не се научиха че треньорите не се сменят като носни кърпи ... затова футбола ни ще просперира но никой незнае дали ще е жив да го види
  • 2 vas

    0 0 Отговор
    Шепа зрители-колко да са в работен ден в два половина следобед!?