22 Февруари, 2019 13:58 3 137 0

Реал Мадрид "позлатява" Модрич

  • реал мадрид-
  • договор-
  • модрич-
  • заплата-
  • кариера

"Белия балет" предлага договор до края на кариерата на носителя на "Златната топка"

Реал Мадрид "позлатява" Модрич - 1
Снимка: БГНЕС

Носителят на "Златната топка" за 2018 г. Лука Модрич ще получи подобаващо възнаграждение за изявите си с Реал (Мадрид). Ще му бъде направено предложение да поднови договора си, който на практика ще го задържи до края на кариерата му на "Сантиаго Бернабеу", твърди "Марка".

Настоящият контракт на хърватина е до 30 юни 2020 г. Той обаче ще получи предложение да прибави още една година към него. Така при датата на изтичането му полузащитникът ще е вече на 36 години и на практика това може да е последният му договор в кариерата.

Освен всичко, халфът ще стане един от най-добре платените футболисти при "белите". Възнаграждението му ще се изравни с двамата с най-високо такова в момента на "Бернабеу" - Гарет Бейл и Серхио Рамос, които взимат по над 10 млн. евро годишно.

Самият Модрич неведнъж е обявявал, че иска да прекрати кариерата си в Реал Мадрид, така че едва ли ще има проблем от негова страна да удължи договора си. Той все пак е споделял, че планира да се откаже на 37 или на 38 години, така че може да се надява с изявите си на поне още един краткосрочен договор с клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА