Last news in Fakti

26 Февруари, 2019 09:28 1 466 2

Агаси отново ще бъде в щаба на Димитров

  • агаси-
  • треньор-
  • помощ-
  • щаб-
  • димитров-
  • индиън уелс-
  • тенис

Тенис легендата ще пътува с българина за предстоящия Мастърс турнир в Индиън Уелс

Агаси отново ще бъде в щаба на Димитров - 1
Снимка: БГНЕС

Андре Агаси ще се присъедини към екипа на Григор Димитров за предстоящия Мастърс турнир в Индиън Уелс. Американецът бе заедно с първата ни ракета и на Australian Open, където бившият №3 отпадна от Франсис Тиафо на осминафиналите.

Българинът пропусна последните няколко седмици от календара на ATP поради проблеми в рамото, но изглежда то вече е наред. В момента Димитров тренира в Лос Анджелис с Дани Валверду, като двамата все пак продължават да избягват да натоварват проблемната зона напълно.

В течение на седмицата обаче тренировките ще се завърнат към обичайния интензитет, пише tenniskafe.com. В нейния край Григор ще се насочи към Индиън Уелс, за да се включи в BNP Paribas Open, където се очаква да участват всички водещи тенисисти от Тура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цар Вул

    1 3 Отговор
    Това е добре,че Агаси ще е там!Лошото е,че той няма да играе,а нашият
    Гришко!На аустралиен опън си го получи!Сега пак ще ос.ре процепа!!
    Защо ли някой хора вярват в задгробния живот!За Гришата НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД!!!От тук нататък все по назад и назад,и назад.....докато
    се откаже уж,че е контузен!!Птичката веднъж ти каца на рамото и като я изтървеш после ходи да гониш Михаля!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 ДДРОнег

    1 0 Отговор
    Като го гледах последния път смятам, че Григор твърдо няма да влезе повече в Топ10, а Топ20 ще е трудно достижим. Дано не съм прав!!!