Last news in Fakti

27 Февруари, 2019 11:31 2 094 0

Клоп: Успехите ще дойдат, но не знам кога

  • клоп-
  • успехи-
  • време-
  • ливърпул-
  • фенове-
  • наслаждаване

Германецът коментира темата в характерния си стил

Клоп: Успехите ще дойдат, но не знам кога - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обеща на феновете много успехи, но не се нае с точен срок за постигането им.

„Това е най-голямата чест, която мога да си представя – да бъда тук, в един от най-големите клубове в света. Опитвам се да намеря решения за различните проблеми, точно това правя и така разбирам работата си”, сподели Клоп.

„Аз съм сигурен, че този клуб ще спечели много неща, но не съм сигурен кога, така че до дотогава трябва да се наслаждаваме на времето си. Нека се насладим на пътя към успеха. Ние вярваме в този отбор. Трябва да постигнем целите си, трябва да покажем развитието си и ние ще го направим. Без съмнение”, категоричен е германският специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА