27 Февруари, 2019 11:57 1 747 2

Челси постави ултиматум на Сари

  • сари-
  • челси-
  • ултиматум-
  • ръководство-
  • победа-
  • тотнъм-
  • уволнение

Шефовете на Челси искат задължителна победа срещу Тотнъм тази вечер

Челси постави ултиматум на Сари - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководители на английския гранд Челси са дали ултиматум на мениджъра Маурицио Сари и са го предупредили, че бъдещето му зависи от крайния резултат в дербито срещу Тотнъм и само победа на „Стамфорд Бридж“ тази вечер ще запази поста му.

Според английските медии при реми или загуба от „шпорите“ италианският мениджър ще бъде моментално уволнен и до края на сезона временно начело на „сините“ ще застане асистентът на Сари в момента - Стив Холанд.

Само преди няколко дни Челси отстъпи на Манчестър Сити след изпълнение на дузпи във финала на Купата на Лигата. Основната цел пред лондончани обаче е да финишират в четворката на Висшата лига и така да си гарантират участие в Шампионската лига, каквото пропуснаха през настоящия сезон. Място в най-престижния европейски клубен турнир „сините“ биха могли да си спечелят и при триумф в Лига Европа, където вече са осминафиналисти срещу Динамо (Киев).

Според Metro много от мениджърите на Челси са били уволнявани за по-малки провинения и мачът срещу Тотнъм ще бъде истинският тест за Маурицио Сари след кошмарните загуби при визити на Борнемут (0:4) и Манчестър Сити (0:6) в последните кръгове. „Сините“ са шести във временното класиране и изостават само на три точки от четвъртия Арсенал (0:2), от който също паднаха миналия месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Roze може

    1 0 Отговор
    Тоя е идеален за треньор на ЦСКА...
  • 2 експерта

    1 0 Отговор
    е точно пък срещу тотнъм,те явно вече са го нарочили за изгонване.