Last news in Fakti

28 Февруари, 2019 13:05 1 695 7

Венци Стефанов: Дано съдията е мъжкар!

  • стефанов-
  • съдия-
  • тодоров-
  • мъжкар-
  • коментар-
  • левски-
  • стадион

Босът на Славия коментира предстоящия мач с Левски

Венци Стефанов: Дано съдията е мъжкар! - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира назначението на рефера Станислав Тодоров за столичното дерби с Левски, което ще се изиграе на националния стадион “Васил Левски” на 3 март от 17,30 часа. За Тодоров това ще бъде първи мач на Славия през сезона, който той ще ръководи.

“Дано да е мъжкар и да свири по правилата. Дано това, което е на терена, това да отсъжда. Да няма задни мисли. Мисля, че може би той е най-опитният съдия в момента и би трябвало да изкара мача без проблеми”, сподели Стефанов пред “Тема Спорт”.

Стефанов за пореден път изрази и недоволството си от преместването на мача от клубния стадион в “Овча купел”, както бе по програма, на националния. Припомняме, че това се прави по изискване на полицията.

“Билетите ще са както винаги са били - по 10 лева. Сега заради това преместване ще трябва да плащаме наем за националния стадион. Парите ги дава Славия. Винаги плащат тези, които са от прецаканата страна. Направихме осветление, направихме всичко. Бяхме планирали да направим официално откриване на 3 март, на националния празник. Сега се оказва, че…Какво да правиш, нищо”, добави Стефанов, който изразява надежда Славия да покаже срещу Левски играта и характера от последните си мачове. От старта на пролетния сезон “белите” записаха загуба с 0:1 от Ботев в Пловдив, а след това спечелиха с 3:2 над Черно море и с 3:1 над Ботев Враца.

В Славия гледат много сериозно на предстоящия мач, като това показва решението на ръководството футболистите и треньорския щаб да не правят изявления преди двубоя. По същия начин на “Овча купел” действаха и преди финала за Купата на България срещу Левски през май миналата година, когато Славия триумфира с трофея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оппа

    5 6 Отговор
    Ти мъжкар ли си та очакваш същото от другите?

    Коментиран от #5

  • 2 Mорук

    3 4 Отговор
    Кой го казва овчарите са по интелигентни от тебе бе свинарчо
  • 3 Съдията на дербито

    8 4 Отговор
    Хахаха болно прасе.Нали уж знаеш ,че всичко е равно за всички.От какво се страхуваш тогава.Нали с Перуката сте близки.Нали му наливаше в чашата.Свинчо.Ако не бяхте всички в кюпа щеше отдавна да си забравил какво е спорт.Ако има един мъжкар от собствениците на клубове да стане и да подкрепи Любо Пенев,ще ви рухне количката.Но всички сте п.тки .Това е до време .Ще ви излязат всички схеми.Тогава ще ревеш свичо за кочина.
  • 4 До 3

    1 2 Отговор
    Сипвай, Брат !!!!
  • 5 АЗ - ЧОВЕКЪТ

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Оппа":

    Щом не дължи милиони - как мислиш?

    Коментиран от #6

  • 6 Оппа

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "АЗ - ЧОВЕКЪТ":

    Няма кой да му даде на него. Славия не е ЦСКА или Левски. Те имат 100 фена колкото един селски отбор. Това е един тото- отбор и нищо друго, а този е един измамник ...
  • 7 Любо

    1 2 Отговор
    Търсиш макар щото ти си Зависим