1 Март, 2019 15:45 5 358 0

Стойчо Младенов: Новият в Левски е страшен!

  • стойчо младенов-
  • левски

Новият играч в Левски Еркебулан Сейдахмет получи още препоръки. След като информациите сочат, че той е бил препоръчан на Левски от Станимир Стоилов, сега ласкаво се изказа и Стойчо Младенов. Той понастоящем води казахстанския Кайсар и е добре запознат с качествата на Сейдахмет. Играчът има 18 мача и седем гола в кариерата си.

"Момчето е страхотно! Рядко се среща подобен талант на тази възраст. Знам го много добре. Играли сме два мача срещу неговия Тараз, преди той да отиде в Русия. Много повратлив на терена, комбинативен, като най-големият му талант е това, което прави в завършващата фаза. Там винаги има интересни идеи. И нещо, което не е за подценяване - вкарва често и то разнообразни попадения. За мен, това момче има голямо бъдеще!

Пожелавам му успех. Най-важното за него сега е да успее възможно най-бързо да се аклиматизира, тъй като този път преместването му е доста по-различно. Но за него е нужно да играе, да трупа игрови минути. В момента е младежки национал, въпрос на време е да започне да играе редовно и в мъжкия тим на Казахстан", коментира Младенов пред "Gong".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА