2 Март, 2019 14:57 2 305 0

В Реал Мадрид се чудят дали да вадят големи пачки

  • перес-
  • борд на директорите-
  • реал мадрид-
  • трансфери-
  • селекция

Флорентино Перес иска да похарчи около 400 милиона евро

В Реал Мадрид се чудят дали да вадят големи пачки - 1
Снимка: БГНЕС

Бордът на директорите на Реал Мадрид е имал сериозни дискусии относно това дали клубът да развърже кесията и да направи някои сериозни покупки през идното лято, твърди “Марка”. Президентът Флорентино Перес има идеята да похарчи около 400 милиона евро, за да освежи отбора. Част от останалите директори на “Белия балет” обаче са на друго мнение.

Шефовете на “Бернабеу” са доволни от трансферната политика, която клубът налага напоследък с привличането на млади и перспективни играчи за сравнително малко пари. Пример за това са трансферите на Винисиус Жуниор, Брахим Диас и Алваро Одриосола.

В клуба се налага мнението, че в момента отборът не се представя на нужното ниво, но причината за това не е липсата на достатъчно качествен състав, а заради неопитността на треньора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА