Last news in Fakti

3 Март, 2019 12:28 2 434 5

Джон Джоунс е шампион и след UFC 235

  • джоунс-
  • ufc-
  • титла-
  • защита-
  • съдийско решение-
  • смит

Джоунс успя да спечели с единодушно съдийско решение Антъни Смит

Считаният от мнозина за най-велик ММА боец в историята на UFC Джон Джоунс (24-1 MMA, 1 отменен резултат; 18-1 UFC) проведе деветата успешна защита на титлата си в полутежка категория, побеждавайки категорично с единодушно съдийско решение Антъни Смит (31-14 MMA, 7-4 UFC) в основното събитие на UFC 235 в Лас Вегас.

Джоунс не наелектризира публиката и след края сам призна, че не е поднесъл най-добрата си продукция, но все пак направи повече от достатъчно, за да доминира срещу Лъвското сърце. Смит оправда прякора си с показаното в октагона и предизвика респекта на всички фенове, когато бе ударен с нелегално коляно докато бе на земята, но не опита да търси победа чрез квалификация.

Все пак, единствената цел на претендента в двубоя сякаш бе просто да оцелее, защото не направи нищо съществено, за да притесни шампионския статут на Джоунс. Джони Боунс пък заслужи без особени проблеми признанието на съдиите и записа втория си успех след завръщането и възвърнатия шампионски пояс през декември миналата година.

Също така Джоунс остава номер 1 в историята на категорията по брой победи (18), приключени битки преждевременно (10) и време прекарано в октагона (вече повече от 4:50 часа).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alpha_Lone_Wolf

    7 2 Отговор
    Хахахаха, "най-великия", кой го измисли това?
    Свърши ли му наказанието на тоя анабол?
  • 2 стоян георгиев

    2 2 Отговор
    джоунс е наи-добрия след емиляненко боец в октагона.няма слаба част.прекрасна стоика феноменален партер.до сега не е срещнал в категорията си човек които поне малко да му се опре.реално трябва да е победител и в тежка щото сегашния носител на пояса там кормие му е абонат и избяга в горната категория от страх.наистина феноменален боец.

    Коментиран от #3

  • 3 Бау

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "стоян георгиев":

    Всичко е само пари при UFC. При нормални условия тоя не трябваше и да помирише професионален мма сле толкова изцепки. Ама, нали Дана пълни джебовете...

    Коментиран от #5

  • 4 киро

    1 0 Отговор
    дрогиран изкуствен черен робот с грозно лице
  • 5 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бау":

    ти гледал ли си го?нито е много як нито е някакъв културист.хванаха го с трева .тва че е тъп негър не значи че е назобен кои знае колко.има къде ,къде по-назобени говеда в тия спортове.бие не със сила ,а с умения и то се вижда .кормие е световен по борба ,а не успя да му направи текдаун.кикбокса му също е много добър,партера също.завършва срещите си с лекота и почти няма някои да му изкара до края,а не да го затрудни.друг подобен не съм виждал от времето на емиляненко .иначе си прав всичко е пари в тоя спорт,но човека е голям талант безспорно.направо не ми се вярва как тоя двуметров дългуч тежащ под 100 кг ги мачка тия рендета без да си дава никакъв зор.