Last news in Fakti

3 Март, 2019 12:58 1 518 2

Тасевски: Странно ми е, че ще играя срещу Левски

  • тасевски-
  • левски-
  • славия-
  • странно

"Въпреки това ще направя всичко възможно Славия да спечели", заяви халфът

Тасевски: Странно ми е, че ще играя срещу Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Славия Дарко Тасевски коментира предстоящия двубой от 24-ия кръг на Първа лига срещу бившия му тим Левски. Двата отбора се изправят един срещу друг днес от 17:30 часа на Националния стадион "Васил Левски". 34-годишният Тасевски игра пет сезона в Левски (150 мача и 23 гола). Шампион със "сините" през 2009 г.

"Винаги ще помня победите срещу ЦСКА, също и когато станахме шампиони на "Герена" срещу Миньор (Перник). Имало е мачове, които ще ги помня във времето. Малко е странно, че излизам да играя срещу Левски, но не съм първият, не съм и последният, който е играл в Левски, а сега е в друг отбор в България. В момента защитавам цветовете на Славия, ще направя всичко възможно Славия да спечели", коментира Тасевски пред Диема Спорт.

"Ще направя всичко възможно Славия да победи, а след това Левски да печели всички останали срещи. Играем доста добър футбол, загубихме от Ботев, но направихме отлично второ полувреме. Имаме страхотен колектив, имаме шансове. Желанието ми беше да играя в Левски, но не се получи. Не се обиждам, не съм сърдит, говорих с господин Стефанов, щастлив съм в Славия", добави македонецът.

"В Тайланд получих необходимото спокойствие, но нивото на футбола е по-ниско. Футболът там е забавление. Тук е друго, има тръпка, напрежение има, не е като там. Радвам се, че се върнах в българския футбол", каза Тасевски.

"Щастлив баща съм, имам три прекрасни деца. Съжалявам, че нямах деца в по-ранна възраст. Когато ми се родиха децата, правя всичко за тях. Заради тях се прибрахме и в България", добави Дарко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    2 1 Отговор
    Дарко Тасевски ще усети Синята любов и ще бележи за Левски, макар и с екипа на Венциспор.
  • 2 Левскар

    0 0 Отговор
    Бояджия