Last news in Fakti

8 Март, 2019 11:57 1 591 3

Неймар опитал да нахлуе в съдийската стая

  • неймар-
  • съдийска стая-
  • нахлуване-
  • псж-
  • манчестър юнайтед-
  • наказание-
  • дузпа

Бразилецът се ядоса заради отсъдената дузпа в мача с Манчестър Юнайтед

Неймар опитал да нахлуе в съдийската стая - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ПСЖ Неймар се е опитал да нахлуе в стаята на реферите след края на двубоя, в който неговия тим претърпя поражение с 1:3 от Манчестър Юнайтед снощи и отпадна безславно от Шампионската лига.

Бразилецът искал лично да изрази недоволството си от отсъждането на съдията Дамир Скомина, който в заключителните минути на двубоя отсъди дузпа в полза на англичаните, с която те успяха да се класират напред. По информация на RMC все пак бившият нападател на Барселона е бил удържан от щаба на парижани.

Суперзвездата не взе участие в срещата, защото е контузен. Той изгледа от трибуните как съотборниците му отпаднаха от най-комерсиалния клубен турнир след гол от дузпа в последната минута, отсъдена след консултация с VAR.

По-късно Неймар използва социалните мрежи, където написа следното: “Това е позор. От УЕФА са избрали четирима души, които нищо не разбират от футбол да гледат повторенията на VAR на забавен каданс. Тази игра с ръка просто не съществува. Как може да има игра с ръка, когато той е с гръб към топката? Ааа… на*укайте си го”.

Тази му реакция може да му навлече големи проблеми, като УЕФА може да го накаже за 3 двубоя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жпжпж

    6 7 Отговор
    Проблеми може да му навлече , но е прав.

    Коментиран от #2

  • 2 ЦСКА умре

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "жпжпж":

    Така му се пада за дето не разтрогна с Неймарспор дьо Чорбар.
  • 3 Националист

    1 0 Отговор
    Приматите имат генетично физическо предимство, обаче са генетично с изостанала умствена способност. Имитират добре човека, но все още не им стига ума да се самоуправляват. За любителите на бойните спортове голямо шоу е да гледаш как примати се млатят един друг, или как примат млати бял или как бял млати примат.