Last news in Fakti

12 Март, 2019 14:56 1 607 0

Левски започва преговори с трима

  • преговори-
  • цветкович-
  • кабрал-
  • яблонски-
  • заплати-
  • договори-
  • колев-
  • левски-
  • бюджет

"Сините" ще опитат да задържат Цветкович, Яблонски и Кабрал, но има пречки

Левски започва преговори с трима - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски ще седне на преговори с играчите с изтичащи договори след мача с Верея, който е на 16 март, събота. С контракти до лятото на “Герена” са десният бек Милош Цветкович, централният защитник Давид Яблонски и крилото Жерсон Кабрал, пише "Тема Спорт". За да останат обаче те в тима, не само че ще трябва да се откажат от повишение на заплатите, а може да им се наложи и да ги намалят. Затова и шансовете на триото да остане в тима и през следващия сезон са нищожни. Освен това от Левски вече обявиха политика на налагане на българи.

“На този етап не сме имали сериозни разговори с тях за продължаване на договорите. Такива ще бъдат водени най-вероятно в паузата между мача с Верея и началото на плейофите. Ще имаме достатъчно време да обсъдим нещата и ще видим дали имаме допирни точки с тези футболисти от гледна точка на новата финансова политика на Левски. Има строга йерархия и структура на заплатите и ние няма да излезем от нея при никакви обстоятелства. Хората би трябвало да очакват намаляване на бюджета за заплати. Защото по начина, по който са структурирани в момента в Левски, не сме в състояние да поддържаме този клуб, имайки предвид в какви дългове е изпаднал. Сега всичко се изплаща навреме. Намаляването на заплатите е двустранен процес - ако и двете страни не са съгласни, няма как да стане. Ако някой ни уведоми, че не иска, то тогава ще търсим начини какво да правим”, каза Колев пред БНТ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА