Last news in Fakti

14 Март, 2019 01:00 2 655 3

Неймар: Ще изпълня мечтите си!

  • неймар-
  • мечти-
  • решимост-
  • псж

"През тези десет години научих много", заяви бразилската звезда

Неймар: Ще изпълня мечтите си! - 1
Снимка: БГНЕС

Най-скъпият футболист в света и звезда на ПСЖ Неймар се изказа загадъчно за своето бъдеще, заканвайки се да направи дори невъзможното, за да изпълни своите мечти.

„През тези десет години спечелих, греших, загубих, греших, опитах се, пак греших, съжалявах и научих много“, сподели Неймар, който отбелязва 10 години от дебюта си в професионалния футбол с екипа на Сантос в своята родина.

„В тези десет години постигнах много неща, много постижения и победи, които ще се помнят до края на живота ми, но имах и поражения, които ще продължат да ме учат. Благодаря на Бог за подаръка, който ми даде и за радостта, която чувствам от футболната игра”, продължи нападателят.

„Да, десет години са минали, но аз продължавам да мечтая и ще направя всичко възможно и дори невъзможното, за да изпълня моите мечти“, завърши Неймар, който непрестанно е свързван с евентуално завръщане в Примера дивисион. Той премина от Барселона в ПСЖ за рекордните в историята на футбола 222 милиона евро, а името му постоянно се спряга за Реал (Мадрид).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти седераст

    6 6 Отговор
    Западният наркоман дава 60% от заплатата си за дрога и билети за мач.

    Коментиран от #2

  • 2 Ghost

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Анти седераст":

    Смятай,с останалите 40% може да изкара месеца спокойно
  • 3 гощо

    0 0 Отговор
    Единственото нещо в което е добър този е да кара хората да вярват,че е добър футболист! Ако го вземат в Реал аз спирам да гледам този отбор!