Last news in Fakti

13 Март, 2019 13:56 1 332 0

Гуардиола: Започнахме бавно, но после се разиграхме

  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • шалке 04-
  • шампионска лига-
  • var
Гуардиола: Започнахме бавно, но после се разиграхме - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола остана доволен от страхотната победа със 7:0 над Шалке 04 в реванша от осминафинала в Шампионската лига. Отборът му категорично се класира за следващата фаза. Наставникът все пак имаше забележки за представянето на играчите му в началото на мача, като според него те са започнали двубоя доста плахо.

“Това бе чиста победа и сме доволни, че се класирахме за четвъртфинала. В началото не започнахме добре, бяхме малко уплашени. След като поведохме с 1:0 се отпуснахме и решихме да се разиграем. След като вече си осигурихме класирането, за съперника стана доста трудно, а ние продължихме да действаме на високо ниво. Имаме доста контузени играчи, така че е хубаво да продължим тази победна серия. Всеки трябва да се бори с всеки за мястото си на терена. Всички искат да играят, но за целта трябва да са смели и да не се предават”, заяви Гуардиола.

Той коментира и системата VAR, която се намеси на няколко пъти по време на мача.

“Трябва да действат по-бързо при вземането на решенията. В Германия и двете дузпи срещу нас бяха след намесата на VAR, но в крайна сметка всичко бе честно, а това е целта. Надявам се от следващия сезон така да бъде и в Премиър лийг. Аз съм доволен от VAR, но да се надяваме, че ще действат по-бързо от днес. Аз искам отборът, който повече заслужава да продължи напред. Понякога се случва да отпаднеш заради грешно съдийско решение. Сега реферите могат по-лесно да вземат правилните решения”, допълни испанецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА