17 Март, 2019 13:27 1 163 0

Ивели Попов отново блести за Ростов

  • попов-
  • ростов-
  • асистенция-
  • рубин

Българският футболист влезе като резерва и подаде за гол

Ивели Попов отново блести за Ростов - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на националния ни отбор Ивелин Попов се отличи с асистенция при победата на Ростов с 2:0 като гост над Рубин (Казан). Мачът беше от 20-ия кръг на руското първенство и беше от особена важност за двата тима, които се борят за място в Лига Европа.

Попов влезе като резерва в 75-ата минута при резултат 0:0 и значително раздвижи атаката на гостите. В 83-ата минута Роман Ерменко откри резултата, а в 89-ата отново той беше точен, след като българинът му центрира топката.

След успеха Ростов изпревари Рубин за шестото място. Ивелин Попов и компания имат 29 точки, с една по-малко е тимът от Казан. Лидер в Русия е Зенит с 40, а втори с 36 е ЦСКА (Москва).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА