19 Март, 2019 14:31 1 004 2

Дерменджиев ще привика Кабрал на разговор

  • дерменджиев-
  • кабрал-
  • форма-
  • разговор-
  • договор-
  • левски

Треньорът на Левски се интересува защо формата на крилото е спаднала драстично

Дерменджиев ще привика Кабрал на разговор - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев ще привика на разговор крилото Жерсон Кабрал. Причината е, че формата на холандеца падна драстично. В последните два двубоя 28-годишният футболист е неузнаваем. Той бе един от най-слабите на терена в домакинството на Лудогорец (0:2) и при гостуването на Верея (4:3).

В последния двубой Жерсон бе и първият заменен. Той напусна игра в 58-ата минута, като неговото място на десния фланг на атаката зае дебютантът Еркебулан Сейдахмет, припомня "Тема Спорт".

Кабрал е важна част от състава този сезон. Той има на сметката си 8 гола и седем асистенции. По-полезни от него са били единствено Станислав Костов (19 гола) и Давиде Мариани (9 гола и 8 асистенции). Дерменджиев ще иска да разбере на какво се дължи фактът, че Кабрал демонстрира сериозно отстъпление от показаното през есенния полусезон, както и от първите срещи през пролетта.

Една от причините може да е, че договорът на играча изтича през лятото. През тази и следващата седмица ще бъдат водени разговори с него и агента му за удължаване на споразумението. Малко вероятно е обаче той да остане през следващия сезон, защото "сините" няма как да му предложат увеличение на заплатата. Напротив, те може да поискат тя да бъде намалена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 супата

    2 2 Отговор
    попил е от геренската посредственост и е приключил за големия футбол
  • 2 Националист

    2 0 Отговор
    Негрите и латинците от 12 клас са на ниво 8 клас бели деца (средни величини). 4г. Разлика в умствени възможности е огромна! Не на негри и латинци в България!