Last news in Fakti

19 Март, 2019 16:58 1 999 2

Звезда на ЦСКА пред трансфер в Шотландия

  • соу-
  • цска-
  • грандове-
  • рейнджърс-
  • селтик-
  • скаути

Али Соу е хванал окото на шотландските грандове Селтик и Рейнджърс

Нападателят на ЦСКА Али Coy е попаднал в полезрението на водещи клубове от Острова, пише „Тема Спорт“. Той е впечатлил с головете си през пролетния дял. Скаути на шотландски тимове вече са започнали да следят внимателно изявите на Coy и ще го правят поне до края на сезона.

Гамбиецът се наложи като избор №1 на върха на атаката при Любо Пенев и се открои с 6 попадения в първите 6 срещи. През зимата ЦСКА придоби правата му от Киево, след като беше преотстъпен през есенния дял. Едва ли обаче клуб, различен от шотландските грандове Рейнджърс и Селтик, ще може да си позволи да го закупи.

24-годишният Coy замества успешно продадения в Китай Мауридес, като от началото на сезона има общо 18 мача и 9 гола в елита, а вкара 3 пъти и за купата. Гамбиецът обаче още не е настигнал Мауридес, който реализира общо 13 попадения във всички турнири.

Coy отказа покана от националния отбор на Гамбия в паузата. Той е изтъкнал лични причини за решението си. Така нападателят ще се готви с отбора в Панчарево. Играчите са в двудневна почивка - вчера и днес, а от сряда подновяват занимания. ЦСКА няма да играе контрола в паузата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Томов

    6 1 Отговор
    СТИГА ПРОДАВАХТЕ НА КИЛОГРАМ !!!!! АКО НЕ СЕ ОЗАПТИТЕ, ПОНЕ МАЛКО - И ТАЗИ ГОДИНА КАЛЪФКАТА НИ Е В КЪРПА ВЪРЗАНА !!! ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ОТБОРА ДА СЕ ОБИГРАЕ И ДА СЕ СТАБИЛИЗИРА, БЕЗ ПОВЕЧЕ ПРОДАЖБИ !! ПОУЧЕТЕ СЕ ОТ РАЗГРАДСКАТА МАСТИЯ !!!!

    Коментиран от #2

  • 2 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Томов":

    Те продават на килограм и пак са втори! Смятай ако обиграят отбор и се отнесът сериозно трее следващите 10г да са само те номер едно! Тва брадчедите от говедарника ако продават на килограм ще падат всеки мач с по 10 гола!