Last news in Fakti

21 Март, 2019 01:00 1 952 0

ПСЖ и Юнайтед в битка за Дъглас Коста

  • дъглас коста-
  • ювентус-
  • раздяла-
  • трансфер-
  • псж-
  • битка-
  • манчестър юнайтед

Ювентус е готов да се раздели с крилото си

ПСЖ и Юнайтед в битка за Дъглас Коста - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед се очаква да влязат в трансферна битка за подписа на крилото на Ювентус Дъглас Коста през лятото. Все по-усилено се появяват информации, че бразилецът няма да остане на “Алианц Стейдиъм” и интересът към него расте, макар настоящият сезон да не е най-добрият в кариерата му. През тази кампания заради контузии и наказания Коста е изиграл само 24 мача във всички турнири, като има 1 гол и 2 асистенции на сметката си.

Интересът на Манчестър Юнайтед към този футболист е от доста време насам, като той бе желан от “Червените дяволи” и през миналото лято, но тогава Ювентус категорично отказа да продава. В момента обаче ситуацията е по-различна и раздялата е доста по-възможна. Това привлече вниманието и на ПСЖ, който също се нареди на опашката за бразилеца.

Коста дойде в Юве от Байерн срещу 46 милиона евро през 2017 година. Той ще навърши 29 години през септември, а спадът във формата му означава, че в момента пазарната му цена е от порядъка на 30-35 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА