24 Март, 2019 05:15 2 668 0

Ювентус предлага размяна Дибала - Салах

  • ювентус-
  • салах-
  • дибала-
  • размяна-
  • ливърпул

"Бианконерите" ще добавят и пари към сделката

Ръководството на Ювентус е готово да предложи Пауло Дибала и пари на Ливърпул, за да привлече звездата на мърсисайдци Мохамед Салах, съобщава Tuttomercatoweb.

Изданието допълва, че спортният директор на “Старата госпожа” Фабио Паратичи е насочил цялото си внимание към египетския национал. Салах вече има опит с италианския футбол. Преди да премине в Ливърпул нападателят игра за отборите на Фиорентина и Рома.

В същото време Пауло Дибала не играе най-добрия си сезон за Ювентус и може да послужи като разменна момента при евентуална сделка с Ливърпул. Изданието не споменава каква сума е готов Ювентус да предложи на своите английски колеги, за да финансира допълнително сделката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА