Last news in Fakti

26 Март, 2019 10:57 1 716 16

Петър Хубчев: Доволен съм!

  • хубчев-
  • косово-
  • българия-
  • национален отбор-
  • равенство-
  • задоволство

"Всеки гол, всяка точка са важни", заяви националният селекционер

Петър Хубчев: Доволен съм! - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на България Петър Хубчев коментира, че е много доволен от отношението на футболистите в двубоя срещу Косово (1:1) и като цяло. “Ако трябва повече да се радваме на точката срещу Черна гора, днес малко повече може да съжаляваме. За пореден път съм изключително доволен от желанието, с което излязохме, особено първото полувреме, заяви Хубчев пред БНТ.

“Потвърждават се нещата, които всички треньори говорят. Всеки гол, всяка точка са важни. Ние с 2 точки доколкото знам сме на второ място”, допълни той. “Много неща се струпаха този лагер, но не е моментът сега да изпадаме в подробности. Уникално отношение на футболистите. Трябва да подобрим някои неща в чисто футболен план”, каза още Хубчев, като отказа категорично да коментира разпространената информация, че той ще бъде сменен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    25 4 Отговор
    Два мача подред се спасяваме по чудо (къде със съдия къде с късмет) от загуба, този олигофрен ми бил доволен. Направо закривайте БФС да не се ядосваме....
  • 2 900

    26 3 Отговор
    Тоя кой мач е гледал снощи та е доволен ега ти смешника

    Коментиран от #12

  • 3 Тупан

    17 2 Отговор
    Или е гледал друг мач, или става въпрос за друг спорт!
  • 4 Паток

    13 2 Отговор
    Да видиш мача с Англия, как още повече ще ти хареса, ще е от най красивите! По добре да търсим служебна загуба, че иначе голяма ще е излагацията!
  • 5 Джони

    6 1 Отговор
    Лелее , идва Англия , а , маалееййй ..11 на 0 ..с кючекчии на събор моожжеее , на стадиона не .
  • 6 гибона

    17 1 Отговор
    Само заради тоя коментар тоя трябва да го махнат.Такава наглост да играеш срещу държава която няма и първенство и да си доволен.Жалко за футболистите Гунди, Котков, Якимов, Колев, Шаламанов по младите Сираков,, Стоичков, Балъков, Бербатов и много други да не се обидят някои заради който ни знаеха по света.
  • 7 Киро

    12 1 Отговор
    Не заслужавахме и равен мач дори. Нашите са пародия. Изнемогват срещу аутсайдери дори.
  • 8 Етър Завинаги

    10 1 Отговор
    Хубчееев Хубчев падна ми много в очите и не само моите.Каква е тая игра бре изнасяте топката ходом с едни балонни подавания към Попов.Делев вместо на върха на атаката си го натоварил с дефанзивни задачи - средна линия имаше ли изобщо.Повече от две три подавания не можете да направите и то по ширина на терена.Нито една смислена атака не организирахте.Колко удара във вратата на Косово отправихте.Ти видя ли косоварите - направо ни направиха смешни -СРАМ ако ти е останала малко доблест трябваше веднага след мача да си подадеш оставката НЕЗАБАВНО. Сигурен съм че ако се съберат играчи от Б група ще играят сто пъти по добре от тия то бива бива ама как може бе тия хора никакъв хъс да нямат бе по добре да нямаме национален отбор - та вие сринахте цялото достойнство на нацията ако още има такова - отивайте си вкъщи и да не ви виждаме по терена че сте ми черни.
  • 9 Геро

    0 5 Отговор
    Щом Пепи е доволен, значи и ние сме доволни;))
  • 10 Ivan

    7 0 Отговор
    Тези футболисти са пълен смях. Аз, ако играя колкото тях и ме поканят за национлния отбор няма да отида, ще ме срам, ще кажа на Хубчев това е много високо ниво за мен, аз там в махалата мога да играя. Да нямаш никаква техническа, физическа и тактическа подготовка и да отидеш да играеш за националния отбор е срам, но това чувство на срам те го нямат.
  • 11 Иван

    5 0 Отговор
    Освен това според мен се разпусква този национален отбор по футбол.Обявява се по радио и телевизия, че се търсят футболисти за националния отбор със техническа, физическа и тактическа подготовка във футбола и СПОРТНА ЗЛОБА, ДУХ ЗА ПОБЕДА. Ще се намерят хора, тези по турнирите, "Каменица", "загорка" не са по слаби от нашите мършляци в момента.
  • 12 Релист Петров

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "900":

    То няма хора за каквато и да е длъжност в България, вие коментиращите супер футболисти искате! В България има 3 млн българи: няма доктори, няма ит специалисти, няма шофьори, сервитьори, политици, учители, стругари, общи работници и т.н. Всеки се оплаква и си бие шута от страната като истински предател ... Така че се огледайте и си задайте въпроса къде са хората и какво аз правя за страната си. Ако мислите, че има по-добри футболисти кажете по-скоро к'во мълчите само ??
  • 13 Диамантената ръка

    4 0 Отговор
    Разбира се, че е доволен, можехме да паднем 5:1
  • 14 9689

    2 0 Отговор
    И този не е добре,но докато е прическата и сие на власт така ще е.Футбол няма да има.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Никой

    1 1 Отговор
    Здравейте, рядко пиша коментари, но прочетените по - горе коментари....
    Къде играят футболистите на Косово, къде играят нашите ??? Първо си го задайте, после коментирайте.
    Косово като държава и име много лъже преценката.

    Ако не се съобразите с горните 2 написани от мен, занчи нищо не разбирате от футбол..

    Два мача, 2 точки, на второ място сме ТОЧКА.
    Когато фактите говорят хейтарите трябва са пазят тишина.
    Още нещо, сега сме най - слаби и не губим, когато станем по - силни ще мачкаме.