Last news in Fakti

26 Март, 2019 15:57 3 266 0

Изгонен от Левски: Все едно бях на кастинг

  • полачек-
  • вратар-
  • кастинг-
  • левски-
  • изгонване

Мартин Полачек си намери отбор във втора дивизия на Словакия

Изгонен от Левски: Все едно бях на кастинг - 1
Снимка: БГНЕС

Освободеният от Левски словашки вратар Мартин Полачек обясни, че ще продължи да тренира в София до края на месеца, а след това ще се присъедини към втородивизионния Татран (Прешов) в родината си. Той се надява през лятото да получи оферта от Полша, но ако не дойде такава, появи, ще остане в тима от родния си град.

"Все още съм в София. Ще остана тук до края на месеца, защото изпълнявам тренировъчната си програма. След това ще я продължа с бившия си тим Татран. Чувствам се във форма. Съжалявам, че не успях да се докажа в българското първенство, но тези неща се случват. В Левски сякаш бях на кастинг. Разбирам го, стиснахме си ръцете с шефовете и се разделихме. Пожелах им успех. Сега с нетърпение очаквам нови предизвикателства. Надявам се през следващия сезон да докажа колко струвам", каза Полачек пред e-legnickie.pl.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА