Last news in Fakti

27 Март, 2019 09:22 918 10

Хубчев: Не победихме, но и не загубихме

  • хубчев-
  • косово-
  • българия-
  • равенство-
  • квалификация

Националният селекционер се сопна на журналистите

Хубчев: Не победихме, но и не загубихме - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на България Петър Хубчев даде кратък коментар пред медиите при завръщането на националите от Косово, където завършихме 1:1 в европейска квалификация.

"Защо втори пореден мач не успяхме да победим? Не успяхме и да загубим според мен. Къде видях грешките ли? Видяхме ги, даже имахме възможност да говорим с някои от момчетата, но предпочитам те да го знаят и да не го коментирам тук в детайли.

Изиграхме според мен едно добро първо полувреме. Отговорихме на тая агресията, която очаквахме в Косово. След 60-ата минута отпаднахме физически, трябваше да продължим още по-агресивно, но като цяло мисля, че един час стояхме добре.

Дали това е потенциалът на отбора - да се борим, отколкото да играем футбол? Защо да сме се борили? С Черна гора се борихме ли? Не, моля ви, след като правите разбор, има ли нужда да говоря? Аз не го виждам така, както вие. Опитваме се да вземем максимално от всеки един и от отбора. Какво трябва да се промени ли? Знаем какво е, ще се опитаме да го променим", каза старши треньорът пред медиите.

Последният въпрос към Хубчев беше дали ще поеме Левски, но специалистът не пожела да отговори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    7 0 Отговор
    Тоя говори само глупост отбора е трагичен и двата мача бяха истинска мъка
  • 2 Димитър

    6 0 Отговор
    Е щом е доволен че цял час са изкарали преди да грохнат пак добре, то горе долу това е и капацитета на селските отбори - около час и не могат да изкарат 90 мин. Хубчев е олицетворението на българския футбол - задоволява се да го унижават
  • 3 бг фен

    6 0 Отговор
    Хубчев от сега да мисли за Англия защото голям срам ни очаква от двуцифрен резултат или да извикат Херо да му каже някой нещица за този мач и му направи състава
  • 4 Валери Божинов

    4 0 Отговор
    Тренер, не взимай пример от мен, че ще вземеш пример от мен!
  • 5 СТАРОСТ

    4 1 Отговор
    Всичко при нас е старо и не се развива грам и тактиката и техниката и физиката ние сме още в деветдесете години и не мърдаме от там а напротив даваме на задна .
    Но така е в цялата държава не са виновни момчетата те толкова си могат.
  • 6 Стършел

    2 0 Отговор
    Че толкова си могат, вярно е. Но треньора трябва да намери най-можещите, а тези нещо и духа им падна, и толкова елементарни грешки правят. Психиката им трябва да е по-стабилна. Дано в следващите мачове видим нещо по-добро!
  • 7 ГОВЕДАР

    3 0 Отговор
    Да се маха веднага.Доволен дебил.Какво повече трябва да се случи за дасе види че от тия куци коне нищо не става.От като е перуката президент не сме се класирали за никакъв турнир.Правят си избори подкупват президентите на малките отбори който са мнозинство и печелят изборите Затриха футбола и успехите на ветераните.Оставка незабавно на целия футболен съюз.
  • 8 doro

    1 0 Отговор
    палячо. ти и цялата бфс
  • 9 Къртев

    0 0 Отговор
    Добър треньр
  • 10 Киро

    1 0 Отговор
    Дано да не се класираме за да не срамим родината си.