Last news in Fakti

27 Март, 2019 14:33 1 801 1

Световноизвестен треньор продаде грешния играч

  • качаниклич-
  • ходжсън-
  • объркване-
  • ливърпул-
  • фулъм-
  • продажба-
  • футболсит

Рой Ходжсън имал друг футболист в главата си, а не Александър Качаниклич

Световноизвестен треньор продаде грешния играч - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър на Ливърпул Рой Ходжсън продал грешен футболист по времето, когато ръководеше славния английски клуб, твърди именно въпросният състезател.

Това е крилото Александър Качаниклич, който бе продаден на Фулъм заедно със съотборника си Лаури Дала Вале, като част от сделката по привличането на Пол Кончески в мърсисайдския гранд през 2010.

По това време Алекс бе смятан за един от най-големите таланти в тима на Ливърпул, а сделката бе повече от изненадваща.

"Когато отидох във Фулъм, се чух с Рой Ходжсън преди да подпиша договора си. Той ми каза, че е продал грешния Алекс на отбора. В неговата глава си мислел, че продава друг Алекс в сделката за Кончески, но беше твърде късно. Малко е смешно", разказва Качаниклич.

"Той ми каза, че мога да се върна в Ливърпул, тъй като вратите са отворени, но аз направих това, което чувствах. Не се върнах. Бях много развълнуван, когато реших да отида във Фулъм", добавя още шведът със сръбски корени.

Объркването във въпросния трансфер идва оттам, че едва от няколко седмици Ходжсън е в Ливърпул и не познава обстановката.

В момента Алекс Качаниклич играе за Хамарби, където премина със свободен трансфер от френския Нант.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цигани

    5 0 Отговор
    Ивчо,това е топ новина и много много,важна!!!