27 Март, 2019 15:28 1 044 3

Рашфорд е в трансферния списък на Барселона

  • рашфорд-
  • манчестър юнайтед-
  • заместник-
  • трансфер-
  • барселона-
  • суарес

Каталунците продължават да търсят заместник на Суарес

Рашфорд е в трансферния списък на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона продължава търсенето на нападател за лятото. Каталунците са решени да вземат нов футболист в предни позиции, който да бъде заместник на 32-годишния Луис Суарес.

В списъка на Барса вече има две имена. Това са Лука Йович от Айнтрахт (Франкфурт) и Антоан Гризман от Атлетико Мадрид. Изглежда обаче към тях трябва да прибавим и Маркъс Рашфорд, пише "Мундо Депортиво".

Английския талант е харесан от каталунците, защото е млад и много техничен. Той може да бъде опасен както в наказателното поле, така и по двете крила заради отличния си дрибъл и бързина. Освен че притежава отлична техника, Рашфорд е много комбинативен и би паснал добре на бързата игра в атака на Барса.

Испанският гранд вече се е поитнересувал от това колко дълъг е договора на Рашфорд, който изтича през 2020 година, както и от неговата заплата. От Юнайтед опитват да подновят контракта на нападателя, но за момента не са постигнали договорка. Въпреки това Рашфорд няма да излезе никак евтино на Барса, тъй като английските грандове не обичат лесно да се разделят със звездите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 XXX

    3 3 Отговор
    Този надценен бордюр може да пасне само в Барселона Б. Струва не повече от Каранга :)

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тит

    0 0 Отговор
    Барса да взимат Хендерсън,капитан та дрънка,кеф ти дрибъл,кеф ти шут с ляв и десен крак.Вече и ъглов не му дават да бие.По голяма мимикрия във футбола не съм виждал?