Last news in Fakti

28 Март, 2019 09:32 1 207 1

Люпко Петрович набеляза сърби за ЦСКА

  • петрович-
  • скаут-
  • попълнения-
  • трансфери-
  • сърбия-
  • пенев-
  • цска

"Уважавам Любо Пенев, както и той мен'', заяви сръбският специалист

Люпко Петрович набеляза сърби за ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Консултантът на ЦСКА Люпко Петрович потвърди, че е набелязал двама футболисти от бивша Югославия за селекцията на „червените“. Сърбинът даде интервю за „Меридиан Мач“, в което говори за работата си в клуба и отношенията с треньора Любослав Пенев.

„Сегашната ми работа е доста по-лека отпреди. По-често си почивам, но мисля, че това е нормално. След толкова много години треньорска работа и стрес имах нужда от нещо по-леко. Гледам почти непрекъснато футболисти. Пътувам. Наскоро бях в Сърбия да оглеждам нови играчи за ЦСКА. Няма да казвам кои съм набелязал, защото ако го направя, цената им веднага ще скочи двойно. Но има един-двама, на които съм се спрял. Единственото, което мога да кажа е, че са балканци“, обяви Петрович.

„С Любо Пенев сме в прекрасни отношения. Имам голям респект към него. А и той към мен. Беше много голям футболист, а като човек е много честен и почтен. Разговаряли сме много пъти. По-често говорехме в първите дни след неговото идване на „Армията“. Тогава той още навлизаше в обстановката и трябваше да му кажа какво е работено, от какво имаме нужда, обсъждахме качествата на отделните играчи. Сега вече той ги опознал по-добре и няма нужда чак толкова голяма нужда от информация и съвети, защото знае какво да прави“, допълни легендарният сръбски специалист.

„Аз мисля, че се вижда от всички, че с всеки изминал мач ЦСКА играе все по-добре. Имахме някои контузени играчи, но вече почти всички са на линия и оттук нататък очаквам да продължим във възходяща линия. И резултатите показват, че напредък има. ЦСКА има голям шанс и за двете купи. Футболът за това е толкова велика и прекрасна игра, защото предварително в нищо не можеш да бъдеш сигурен. Аз мисля, че Лудогорец не е много по-добър. Да, те също са силни, имат класни играчи, но не мисля, че превъзхождат с много останалите, включително и нас“, призна бившият треньор на Левски.

„Селекция винаги е необходима и винаги ще я има. Отбор като ЦСКА е длъжен непрекъснато да опитва да надгражда и да става по-силен. Със сигурност през лятото ще опитаме да вземем трима или четирима футболисти, които да са по-добри от тези, които имаме сега. Имаме и такива с изтичащи договори и възможно да се разделим с някои. Що се отнася до новия футболист от Руанда, той се прибра в родината си. Все още, ако решим, можем да го вземем. Това ще се преценява допълнително. Ако на неговата позиция намерим по-добър, няма да го вземем“, завърши Люпко Петрович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.