Last news in Fakti

28 Март, 2019 15:31 1 234 1

Продължават да спрягат Гуардиола за Ювентус

  • гуардиола-
  • ювентус-
  • договорка-
  • спекулации-
  • манчестър сити
Продължават да спрягат Гуардиола за Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Репортерът на "Ил Джорнале" Луиджи Гуелпа продължава да стои зад думите си, че мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола има договорка с Ювентус от лятото да смени Масимилиано Алегри начело на торинци. Той пусна тази информация в началото на март и сега продължава да твърди същото, макар испанският специалист категорично да отрече подобно нещо.

"Гуардиола има договорка с Ювентус. Казах това преди време и сега мога да потвърдя тази новина. Мога да добавя още, че Юве обмисля оферта за защитника на Наполи Калиду Кулибали", заяви Гуелпа пред радио CRC.

Думите на журналиста могат да се приемат доста сериозно, тъй като той пръв разкри новината, че Ювентус ще привлече Кристиано Роналдо през лятото.

Интересното е, че Ювентус и Манчестър Сити може да се изправят един срещу друг на полуфинала в Шампионската лига. Преди това обаче "бианконерите" трябва да отстранят Аякс, а "гражданите" трябва да се справят с Тотнъм на четвъртфинала на турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mорук

    0 1 Отговор
    Демек разбрал че ше ги изхвърлят от ШЛ,тоз е голем тарикат