Last news in Fakti

3 Април, 2019 10:28 990 0

Манчестър Юнайтед се издъни срещу Уувърхемптън

  • манчестър юнайтед-
  • мактоминей-
  • уувърхемптън-
  • загуба-
  • жота-
  • червен картон-
  • смолинг-
  • автогол

"Вълците" успяха да обърнат именития си съперник

Манчестър Юнайтед се издъни срещу Уувърхемптън - 1
Снимка: БГНЕС

Уулвърхемптън обърна у дома Манчестър Юнайтед с 2:1 в среща от междинния 33-ия кръг на английската Висша лига и го надви за втори пореден път в рамките на малко повече от две седмици. На 16 март „вълците“ победиха „червените дяволи“ със същия резултат и ги отстраниха от турнира за Купата на Англия.

Този път Манчестър Юнайтед поведе с гол на младока Скот Мактоминей (13) след пас на Фред. Това бе първи гол на Мактоминей в едва 41-ия му мач с екипа на „червените дяволи“. Диого Жота (25) обаче изравни бързо за „вълците“, които бяха облагодетелствани след почивката, когато гостите останаха с човек по-малко. В 57-ата минута Ашли Йънг получи втори жълт картон, а Уулвс се възползва максимално от това и стигна до успеха след автогол в 77-ата минута на Крис Смолинг (77). В самия край Смолинг бе близо до това да си отбележи втори автогол, след като при опит да пресече едно центриране отново насочи топката към собствената си врата, но Де Хеа реагира и спаси. В добавеното време и гредата спаси Юнайтед след удар на Кавалейро.

Така Манчестър Юнайтед пропусна възможността не само да влезе в топ 4 отново, но и да се изкачи до третото място във временното класиране. „Червените дяволи“ са пети с 61 точки, колкото има и четвъртият Тотнъм, който е с мач по-малко. Уулвърхемптън е седми с 47 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА