7 Юли, 2019 05:15 1 546 0

Ювентус изпреварва Интер за Лукаку?

  • интер-
  • битка-
  • трансфер-
  • ювентус-
  • манчестър юнайтед-
  • лукаку

Торинският гранд се намеси в битката за подписа на белгиеца

Ювентус изпреварва Интер за Лукаку? - 1
Снимка: БГНЕС

Цяло лято Интер се опитва да привлече Ромелу Лукаку, но преговорите с Манчестър Юнайтед попаднаха в задънена улица. От това може да се възползва Ювентус. Според Sky Sport Italia "бианконерите" се включват в битката за пописа на белгийския национал.

Проблемът на Интер е, че на този етап няма необходимите 80 млн. евро, колкото иска Юнайтед за Лукаку. За да изпълни желанието на Антонио Конте и да купи тарана, миланският гранд първо трябва да продаде Мауро Икарди. Досега Интер предложи да вземе белгиеца под наем за две години срещу 10 млн. евро, с опция след това да го откупи за 60 млн.

Възможно е Ювентус просто да опитва да притисне Интер, за да се сдобие с Икарди. Аржентинецът е категоричен, че в Италия би преминал само в редиците на "Старата госпожа" и не гледа сериозно на офертите на Рома и Наполи.

Calciomercato предлага друга версия. Популярният сайт твърди, че и Наполи иска да вземе Лукаку. Неаполитанци търсят централен нападател и при положение, че Икарди изглежда непостижима цел, вариантът с оферта за Лукаку е съвсем реален.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА