Last news in Fakti

7 Юли, 2019 13:28 2 022 0

Джон Джоунс с проблеми, но победи Сантос

  • джоунс-
  • сантос-
  • ufc-
  • решение-
  • съдии-
  • мма-
  • титла
Джон Джоунс с проблеми, но победи Сантос - 1
Снимка: instagram

Третата защита на титлата в последните седем месеца на Джон Джоунс не мина перфектно, но той все пак спечели с разделено съдийско решение (48-47, 48-47, 48-47) срещу Тиаго Сантос на галавечерта в Лас Вегас UFC 239. Основното събитие в зала "T-Moble" като зрелището бе засенчено от предишните битки в бойната карта, но в никакъв случай не бе лишено от вълнуващи моменти и тактическо надлъгване, макар феновете накрая на освиркаха двамата.

Джоунс демонстрира уважение към силата на юмруците на съперника и се опази от повечето му атаки към главата с комбинации, като имаше преимущество с лоукиковете и киковете в тялото. Сантос не можа да нокаутира опонента си, а вероятно прекара по-голямата част от битката с контузия на лявото коляно, която обаче не му попречи да поддържа интригата жива.

Зрителите видяха един от редките случаи, в които Джоунс не доминираше в октагона и до последно не можеше да се каже категорично дали печели в очите на съдиите. Той все пак продължава победната си серия (17 успеха), а Сантос записа първо поражение в лека-тежка категория от четири двубоя, но със сигурност заслужи уважението на всички с доблестното си представяне.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА