Last news in Fakti

7 Юли, 2019 12:56 908 1

Бодуров: Задължени сме да бием Титоград

  • бодуров-
  • цска-
  • готовност-
  • титоград-
  • лига европа

"Не сме готови на 100%", призна капитанът на ЦСКА

Бодуров: Задължени сме да бием Титоград - 1

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров призна след успеха с 3:0 над Вихрен в последната контрола от лятната подготовка, че тимът не е готов на 100% за началото на сезона. „Червените“ играят срещу черногорския Титоград в първи мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа идния вторник в София.

„Ще видим в първия мач дали сме готови. Според мен не сме готови на 100%, но поне на едно 80-90% сме готови. Няма как да бъдем напълно готови за първия си мач от сезона”, сподели опитният бранител след мача с Вихрен.

„Не мога да коментирам къде имаме слабости или къде сме най-добри. Има си треньорско звено, което трябва да каже тези неща. Не сме говорили за подценяване на Титоград. Не мисля, че има място за подценяване, защото знаете, че едно такова нещо може да ни струва доста скъпо. Задължени сме да минем първия противник. Вторият отбор е по-сериозен. Черногорците са здрави физически момчета, играл съм срещу тях и ако не подходиш сериозно, ще си изпатиш. Ще е здрава битка, но ние трябва да излезем победители”, добави Бодуров.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.