7 Юли, 2019 17:30 1 869 0

Мидтиланд потвърди: Краев напуска!

  • краев-
  • потвърждение-
  • мидтиланд-
  • напускане-
  • левски

Спортният директор на Мидтиланд Свен Граверсен потвърди новината

Мидтиланд потвърди: Краев напуска! - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Мидтиланд Свен Граверсен до огромна степен потвърди предстоящата раздяла с родния футболист Божидар Краев. Той сподели пред "bold.dk", че отдаване под наем или трансфер е следващата стъпка в кариерата на атакуващия играч.

"Няма съмнение, че с Краев трябва да се разберем какво е най-подходящо за него. Той работи усилено и заслужава време за игра. Търсим вариант, в който той да може да изпълни своя потенциал. Несъмнено е страхотен, но не успяхме да го утвърдим при нас. Аз обаче съм сигурен, че ако Краев изиграе един сезон, ще покаже колко опитен играч е", коментира Свен Граверсен.

Ако Краев си тръгне от Мидтиланд, най-вероятно той ще се завърне в бившия си тим Левски, където в същото време се нуждаят от атакуващ футболист.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА