12 Юли, 2019 05:14 3 146 0

Арсенал помага на Реал за Погба

  • диас-
  • финансов феърплей-
  • погба-
  • арсенал-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер-
  • реал мадрид

"Топчиите" искат да привлекат Мариано Диас и така мадридчани няма да нарушат финансовия феърплей

Арсенал помага на Реал за Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал може да помогне на Реал (Мадрид) да привлече Пол Погба, изигравайки своята роля с евентуалното привличане на нападателя Мариано Диас. Както е известно, "белият балет" има сериозен интерес френския национал от Манчестър Юнайтед, но трябва да продаде няколко от играчите си, за да не наруши финансовия феърплей и да вземе Погба за сума от около 150 милиона евро. Досега три оферти на Реал за халфа бяха отхвърлени от „червените дяволи“.

Ковачич, Раул де Томас, Тео Ернандес и Маркос Йоренте вече бяха продадени, а скоро това ще се случи с Хамес Родригес и Дани Себайос. Арсенал пък иска да купи Мариано Диас, който миналия сезон не получи много шансове за изява, а през следващия нещата едва ли биха се променили за него след привличането на Еден Азар, Лука Йович и Родриго.

Според испанските медии „кралете" са готови да продадат Мариано Диас за 18 милиона евро на „топчиите“, които със сигурност биха били доволни на такава сделка в най-скоро време.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА