Last news in Fakti

12 Юли, 2019 12:28 2 397 3

Важен играч за Лудогорец пропуска реванша с Ференцварош

  • григоре-
  • контузия-
  • ференцварош-
  • лудогорец-
  • шампионска лига

Драгош Григоре се контузия преди първия мач - ще бъде аут и за реванша

Важен играч за Лудогорец пропуска реванша с Ференцварош - 1
Снимка: ludogorets.com

Румънският национал Драгош Григоре е получил контузия в навечерието на гостуването на Лудогорец на Ференцварош (1:2) в първи мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Заради това в Будапеща като титуляр излезе Георги Терзиев.

„Григоре няма да бъде готов за реванша, ще премине през ядрено-магнитен резонанс. По първи данни има сериозно разтежение“, коментира треньорът на „орлите“ Стойчо Стоев.

Така почти сигурно в реванша срещу Ференцварош Лудогорец ще заложи на същата защитна формация, като допусналата два гола в първия мач, пише „Меридиан Мач“.

Добрата новина е състоянието на Яцер Горалски. Направените прегледи на десния глезен на поляка са показали, че състоянието му е добро. Все пак той ще получи почивка и няма да играе в първия мач за сезона от Първа лига срещу Царско село на стадион „Ивайло“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БИЛДЕРА

    2 1 Отговор
    Вземете един ЗАЩИТНИК,ПЛАСТУН ЛИПСВА НЯМА ЗАМЕСТНИК
  • 2 Тодоров

    1 1 Отговор
    Ами те футболистите в България се купуват на кило, така че да вземат един със същите килограми и въпросът с отсъствието на този "голям" футболист Драгош Григоре е решен.
  • 3 Мартин Тенев

    2 0 Отговор
    Според мен на 99 % Лудогорец ще победи във втория мач