12 Юли, 2019 11:28 1 367 0

Георги Миланов с нов силен мач за МОЛ Види

  • мол види-
  • миланов-
  • асистенции-
  • лига европа-
  • зета голубовци

Българският национал даде три асистенции за успеха на унгарците над Зета Голубовци с 5:1

Георги Миланов с нов силен мач за МОЛ Види - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национал Георги Миланов се отличи с три асистенции при убедителната победа на унгарския МОЛ Види над домакина Зета Голубовци (Черна гора) с 5:1 в първата среща от първия кръг на квалификациите в Лига Европа.

Още в третата минута Миланов проби по лявото крило и пусна пас по тревата в наказателното поле към Лоик Него, който от 12-13 метра откри резултата. Десетина минути по-късно Него удвои с удар от въздуха отблизо след ново подаване на Миланов отдясно.

В средата на първото полувреме французинът оформи своя хеттрик с шут от 14-15 метра след нова асистенция на българския халф. Миланов беше заменен в 64-ата минута от Саболч Хущи, който оформи крайното 5:1 в добавеното време. Роланд Юхас също вкара за унгарците в 87-ата минута, а за домакините се разписа Бала Горанович в 17-ата минута за 1:2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА