14 Юли, 2019 13:18 2 171 2

Бъдещето на Неймар се решава в понеделник

  • неймар-
  • решение-
  • бъдеще-
  • футболист-
  • псж-
  • пари сен жермен-
  • бразилски футболист-
  • барселона-
  • трансфер

Дали бразилецът ще остане във френския отбор или ще се върне обратно в Барселона?

Бъдещето на Неймар се решава в понеделник - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

Шефовете на Пари Сен Жермен очакват с нетърпение Неймар да се завърне в Париж, след като бразилецът не се появи за старта на предсезонната подготовка на 8 юли.

Последната информация около нападателя, е че в събота вечер той е отпътувал за френската столица, а в понеделник му предстои среща със спортния директор Леонардо, след която ще има повече яснота около бъдещето на звездата, пише sportal.bg.

Не е тайна, че Неймар иска да напусне ПСЖ и да се завърне в Барселона. Подобна операция изглежда много сложна, най-вече заради цената на 27-годишния ас, но каталунците са готови да направят необходимото, за да го доведат обратно на “Камп Ноу”.

Бъдещето на Неймар се решава в понеделник

Междувременно германският вестник Bild писа, че ръководството на Барселона е предложило на ПСЖ четирима футболисти, които могат да предложат в замяна на Неймар.

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде е дал съгласието си за раздяла с Филипе Коутиньо, Усман Дембеле, Нелсон Семедо и Самюел Юмтити. Според вестника, парижани могат да изберат трима от четиримата изброени футболисти.

В същото време Неймар още не се е присъединил към състава на ПСЖ, а от френския шампион публично обявиха, че той ще бъде наказан заради закъснението си. Въпреки това, неговият баща заяви, че Неймар има право на една седмица допълнителна почивка заради повиквателната за националния отбора на Бразилия. Нападателят обаче не игра на Копа Америка, тъй като се контузи преди старта на турнира.

По време на своето малко бягство от ПСЖ, бразилецът реши да смени и имиджа си и се изруси. С новата си визия той се появи на турнира Red Bull Neymar Jr’s Five в Бразилия.

Бъдещето на Неймар се решава в понеделник

Бъдещето на Неймар се решава в понеделник
Бъдещето на Неймар се решава в понеделник


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Молба

    6 0 Отговор
    БАРСА не взимайте вечноконтузения лигльо !
  • 2 Сиг

    6 0 Отговор
    Сиганина.