15 Юли, 2019 15:31 1 375 1

Ювентус не дава повече от 40 милиона за Икарди

  • ювентус-
  • икарди-
  • интер-
  • трансфер-
  • сума

"Нерадзурите" обаче искат 60 милиона евро

Ювентус не дава повече от 40 милиона за Икарди - 1
Снимка: БГНЕС

Шефовете на Ювентус са дали ясни индикации, че не смятат да платят повече от 40 милиона евро за нападателя на Интер Мауро Икарди. “Бианконерите” имат интерес към аржентинеца, който се превърна в персона нон грата на “Сан Сиро”. Икарди не влиза в плановете на новия наставник Антонио Конте и от клуба обявиха, че той няма да пътува с отбора за турнето в Азия. “Бианконерите” ще опитат да се възползват от ситуацията и да вземат стрелеца максимално евтино.

Предлаганите от Юве 40 милиона обаче са с цели 20 милиона по-малко от цената, която Интер е поставил на Икарди. “Нерадзурите” дори са склонни да приемат оферта с бонуси или размяна на играчи. От Юве обаче не бързат да пращат официално предложение, тъй като знаят, че в Интер са притиснати до стената да се отърват от Икарди възможно най-скоро, за да могат да започнат да му търсят заместник.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 0 Отговор
    Реал защо дремят?!?!